10X EAA

319,00 kr.

10X EAA

10X EAA

Med hele 450g pr. beholder repræsenterer 10X EAAs med elektrolytter seriøs værdi for pengene. Denne EAA er en velsmagende, vegansk, essentiel aminosyre- restitution og præstationsdrik, der hjælper dig med at komme igennem dine træninger og komme sig hurtigere. Med 750 mg elektrolytter og 4g nitric oxide (NO)-aktiveringsmidler pr. portion er denne EAA det ideelle intra-workout supplement for at holde dig hydreret og støtte præstationen. Vi formulerede 10X EAA ved hjælp af en 4:1:1 BCAA-forhold for at sikre, at du får 4g leucin i hver portion. Hver portion af disse EAAs indeholder også alle 9 essentielle aminosyrer, 4 B-vitaminer, 4g Citrulline Malate og 20mg Bioperine og AstraGin, da de arbejder synergistisk for at øge næringsoptagelsen.

FANTASTISK SMAG Uanset om du er en konkurrenceatlet eller en regelmæssig fitnessentusiast, hvis du tager restitution af muskler og øget kropsmasse alvorligt, bør du overveje at tage 10X EAAs. I modsætning til BCAAs er EAAs en komplet proteinkilde og (ligesom BCAAs) kan ikke syntetiseres naturligt af din krop, så de kan indtages gennem mad eller kosttilskud. Studier har vist (i fravær af mad), at 6g-12g EAAs er en effektiv dosis for at fremme muskelproteinsyntese, men så lidt som 3g EAAs kan være tilstrækkeligt. I studier er leucin-berigede EAAs blevet vist at være mest anabolske, så en af de vigtigste ting at være opmærksom på i dine EAA-tilskud er leucinindholdet. Med 4000mg leucin pr. portion har 10X EAAs dig dækket. Derudover, hvis du kombinerer 10X EAAs med 10X STIM eller PUMP, får du hele 12g Citrulline Malate i din pre/intra-workout drik for at give dig den pump, vi alle ønsker. Så prøv det, og lad os vide, hvad du synes!

10XLemonazeEAA 800x800

QUALITY WITHOUT COMPROMISE

For dem af jer, der følger en vegansk eller vegetarisk kost, er det vigtigt at vide, hvor dine EAAs og BCAAs kommer fra. Ikke alle aminosyrer er skabt ens! Ved du, hvor dine aminosyrer kommer fra? Ville du blive chokeret, hvis vi fortalte dig, at mange populære mærker syntetiserer aminosyrer fra svinens pels, andehår, dyr og endda menneskehår? Vi hader at fortælle dig det, men det er sandt. At vide dette var nok til at få os til at skabe et vegansk alternativ for dem af os, der ønsker et mere etisk kildeprodukt uden at gå på kompromis med kvalitet og smag. 10X EAAs produceres i GMP-, NSF- og IC-certificerede faciliteter. Vi laver kosttilskud, du kan stole på.

VEGANVENLIG Tag om morgenen, under træningen eller når som helst på dagen.

Smag

Lemonaze, Peacherine, Watermelone, Tangerine, Appletize

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “10X EAA”

10X EAA

319,00 kr.

10X EAA

10X EAA

319,00 kr.

10X EAA

Select a Pickup Point

10X EAA
319,00 kr. Select options