Alpha Lion Superhuman Pre Workout

Alpha Lion Superhuman Pre

Increases strength and endurance†

Primer muscles for growth†

Laser-like focus†

Powerful, clean energy without crash†

Double patented nutrient absorption†

329,00 kr.

Alpha Lion Superhuman Pre Workout

Alpha Lion SuperHuman Pre Workout er en max doseret, patenteret og klinisk undersøgt formel.

Formlen: Hvis ingredienser ikke er max doseret, burde de ikke engang være en del af pre-workout. Derfor har vi sørget for at dosere SuperHuman Pre-Workout med maksimale mængder, så du får maksimale resultater.

SuperHuman er den første max doserede pre-workout inden for de 5 søjler af en perfekt pre-workout. Det betyder, at du kan forvente kraftfuld energi uden nedbrud, intens fokus, muskelpumper, maksimal muskelstyrke og udholdenhed samt evnen til at nå nye niveauer i træningslokalet – selv på dage, hvor du føler dig træt og umotiveret.

Søjle 1: Kraftfuld energi og fokus uden crash: En af de største problemer med pre-workout og energidrikke er, at efter den første energiimpuls føler du dig som en livløs zombie.

Strategisk formuleret for at modvirke dette ved at kombinere 2 former for koffein plus L-Theanine. Giver langvarig, ren energi og fokus uden den ubehagelige nedbrydning, som andre før-træningsprodukter er kendt for. Når de tre ingredienser kombineres, skabes der en tydelig synergistisk effekt, der resulterer i en supermenneskelig træningsoplevelse og energi hele dagen.

Søjle 2: Supermenneskelig styrke og udholdenhed: SUPERHUMAN indeholder to muskelopbyggende ingredienser i kliniske doser – Beta Alanin doseret til 3200 mg, klinisk vist at øge muskelkarnosinniveauer, hvilket resulterer i større muskeludholdenhed og støtte til muskel- og styrkeopbygningsprocessen. Og Betain anhydrous doseret til 2500 mg for at forbedre muskel- og styrkeopbygningsprocessen ved at støtte fast muskelgenopretning og træningspræstation.

Søjle 3: Langvarige muskelpumper: Mens de fleste mærker sælger dig en separat pump-formel, der vil koste dig mere, har Alpha Lion formuleret SuperHuman med en verdensklasse pump-formel. Med 2 patenterede ingredienser til at øge produktionen af ​​kvælstofoxid, hvilket fører til større vasodilatation og bedre muskelpumper. S7® – vist at øge kvælstofoxidniveauer med 260% ved en dosis på 50 mg. Nitrosigine® – ny patenteret kompleks af inositolstabiliseret argininsilikat. Støttet af klinisk videnskab og designet til at øge kvælstofoxidniveauer, hvilket resulterer i smertefuldt gode muskelpumper. Disse to patenterede ingredienser kombineres også med den kliniske dosis af L-Citrulin for at give ekstrem vasodilatation. Hjælper med at øge forsyningen af ​​næringsstoffer og ilt til arbejdsmuskler under træning, forbedrer din præstation og forbereder dine muskler til vækst.

Søjle 4: Optimering af præstation: Bare at dukke op i træningslokalet er ikke godt nok. Ønsker at præstere på et optimalt niveau for at sikre, at hvert sekund ikke er spildt, og du opnår dine fysiske mål. SUPERHUMAN vil tage en gennemsnitlig træning til en SUPERHUMAN træning GARANTERET.

Søjle 5: Forbedret næringsstofoptagelse: SUPERHUMAN har en dobbelt patenteret næringsstofoptagelsesmatrix for at sikre, at alt inde i SuperHuman går ind i cellerne. Både BioPerine® og AstraGin® – to omfattende undersøgte patenterede ingredienser, der forbedrer næringsstofoptagelsen og støtter tarmsundheden. Sammen låser du op for SUPERHUMANs sande potentiale.

Ultra-premium ingredienser: Mange supplementfirmaer skærer hjørner for at spare penge ved at bruge bundhylde ingredienser. Det er ikke rigtigt. Pakket med FEM ultra-premium patenterede ingredienser i kliniske doser for at sikre den højeste mulige kvalitet og mængde.

  • Infinergy™ DiCaffeine Malate: Sammen med anhydrous koffein og L-theanine resulterer det i stærk, langvarig energi uden den ubehagelige nedbrydning.
  • S7®: Vist at øge kvælstofoxidniveauer med 260% ved en enkelt dosis på 50 mg.
  • Nitrosigine®: Patenteret kompleks af inositol-stabiliseret argininsilikat. Støttet af klinisk videnskab og designet til at øge kvælstofoxidniveauer, hvilket resulterer i smertefuldt gode muskelpumper.

Lås op for det fulde potentiale af dine kosttilskud med SuperHumans dobbelt patenterede absorption matrix.

SUPERHUMAN er den første pre-workout, der bruger en dobbelt patenteret næringsstofoptagelsesmatrix. Når du kombinerer klinisk doserede ingredienser med optimal næringsstofoptagelse, låser du op for SUPERHUMANs fulde potentiale, hvilket er kraftfuldt.

  1. AstraGin®: Er en patenteret, 100% naturlig forbindelse, der øger absorptionen af mange vitale næringsstoffer og fremmer en sund tarmmiljø. Vist i 16 in vitro- og otte in vivo-studier at øge biotilgængeligheden og absorptionen af flere nøgle næringsstoffer: aminosyreabsorption (med 62%), L-Citrullin (med 45%), Arginin (med 67%), Leucin (med 58%).
  2. Bioperine®: Er blevet vist i kliniske forsøg at øge absorptionen af flere næringsstoffer. Derudover er det også vist at hjælpe termogenesen. Den metaboliske proces, der genererer energi i den menneskelige krop, en nøglefaktor for at opretholde vægttab.

Mens andre mærker underdoserer, doserer SuperHuman klinisk hver ingrediens+, hvilket giver dig mulighed for at absorbere MERE af det, der er inde i hver portion. Hvor hurtigt vil du blive stærkere, opbygge mere muskler og forbrænde mere fedt? Føl dig supermenneskelig på alle træningsniveauer.

Vi kan ikke alle være Mr. Olympia fra starten af vores liv. Når det kommer til fitnessmål, er vi alle på vores egne personlige rejser. Så uanset om du er en begynder, en mellemniveauatlet eller en avanceret udøver, vil SuperHumans tierede serveringsstørrelse give dig præcis, hvad du har brug for uden at gå over eller under målet. For begyndere anbefaler vi en ske for at vurdere tolerancen. For avancerede atleter anbefaler vi den fulde to-skefulde servering.

Verdensklasse formel møder verdensklasse smag: En pre-workout, der faktisk smager godt? Findes i fem lækre varianter.

100% etiketgennemsigtighed: Kun feje gemmer sig bag magiske “blandinger” i deres formler, der blot er markedsføringsundskyldninger for underdoseret indhold og ineffektive produkter. Vi er stolte af vores fulde etiketoffentlighed, så du ser HVER ingrediens indeni, hvilket betyder: Ingen proprietære blandinger, ingen fyldstoffer, ingen BS og mest vigtigt af alt… ingen undskyldninger.

Smag

Orange gainsicle, Unicorn juice, Hulk Juice, Miami Vice, Grapezilla, Lions Blood

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alpha Lion Superhuman Pre Workout”

Alpha Lion Superhuman Pre Workout

329,00 kr.

Alpha Lion Superhuman Pre

Increases strength and endurance†

Prime Muscles for Growth†

Laser-like focus†

Powerful, clean energy with no crash†

Double patented nutrient absorption†

Alpha Lion Superhuman Pre Workout

329,00 kr.

Alpha Lion Superhuman Pre

Erhöht Kraft und Ausdauer†

Beste Muskeln für Wachstum†

Laserähnlicher Fokus†

Leistungsstarke, saubere Energie ohne Absturz†

Doppelte patentierte Nährstoffaufnahme†

Select a Pickup Point

Alpha Lion Superhuman Pre Workout
329,00 kr. Select options