CONTEH MEGA PUMP

299,00 kr.

CONTEH MEGA PUMP

Mega Pump er vores ikke-stimulerende baserede pre-workout, som er designet til at levere suveræn fokus og vilde pumps. Vi bruger Nitrosigine® som er en patenteret form for arginin. Brugen af ​​Nitrosigine® har vist sig at fremme produktionen af ​​nitrogenoxid (NO) for forbedret blodgennemstrømning, fokus og energi. AlphaZone® er også en nøglefunktion i Mega Pump, dette vil forbedre den kognitive funktion og give dig laserlignende fokus.

Det kan være en god ide at holde en pause fra sin pwo hvis den indeholder stimulanser, da kroppen vænner sig til mængden af koffein og opbygger en tolerance.
I de perioder kan det derfor være en ide at bruge det vi kalder “pump” pres uden stimulanser, der fokuserer på vasodialation det vi kalder pumpet!
Bruger man for meget koffein kan det faktisk modvirke pump effekten og derfor kan pump produkter være et godt alternativ, især til dem der træner senere på eftermiddagen eller aftenen for at undgå koffeinen har negativ indflydelse på søvnen.
Hos os har vi et stort udvalg af både pwo med og uden stimulanser som alle er klinisk korrekt doseret for at give dig den optimale effekt. Nogle indeholder dertil også nootropics der hjælper dig med at få et bedre fokus og en god mind-muscle-connection! Whats not to like
Træner du senere end eftermiddagen anbefaler jeg altid at man primært bruger pump pwo uden stimulanser. Vi er store fans af Mega Pumo der lever op til sit navn. Den giver det vildeste pump, god effekt og mind-muscle-connection.
Som Arnold engang sagde: the greatest feeling you can get in the gym, or the most satisfying feeling you can get in the gym is the PUMP!
Bemærk hver bøtte Megapump er på 387 gr og giver 25 serveringer.
SUPPLERENDE FAKTA 
Portionsstørrelse: 1 ske (15g.5)
Portioner pr. beholder: 25
  Beløb per portion 
L Citrullin 5000mg
Glycerstørrelse 2500mg
ALCAR 1500mg
Bitter melon ekstrakt 1000mg
Rødbede ekstrakt 1000mg
Nitrosigin 1000mg
Fyrrebark 500mg
Alpha GPC (Alpha Zone) 250mg
Smag

Grape, Peach, Devils Sangria

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CONTEH MEGA PUMP”

CONTEH MEGA PUMP

299,00 kr.

CONTEH MEGA PUMP

CONTEH MEGA PUMP

299,00 kr.

CONTEH MEGA PUMP

SKU: N/A Categories: ,

Select a Pickup Point

CONTEH MEGA PUMP
299,00 kr. Select options