Godzilla Pre-Workout

Godzilla Pre-Workout

Der kan kun være EN Konge, og Kongen af ​​Pre-workouts er ankommet.

Den officielt licenserede Noel Deyzel X Godzilla® Pre-Workout er et absolut monster.

Denne gigant, der pakker en massiv serveringsstørrelse på 40 g, leverer knusende pump, knivskarpt fokus og langvarig eksplosiv energi.

510,00 kr.

GODZILLA PRE-WORKOUT

PUMPE. ENERGI. STYRKE. FOKUS.

Der kan kun være EN Konge, og Kongen af ​​Pre-workouts er ankommet. Den officielt licenserede Noel Deyzel X Godzilla® Pre-Workout er et absolut monster. Denne gigant, der pakker en massiv serveringsstørrelse på 40 g, leverer knusende pump, knivskarpt fokus og langvarig eksplosiv energi. Fyldt med 12 ingredienser, 5 klinisk undersøgte varemærker og et lækkert smagsudbrud, er din nye favorit før træning klar til kamp.

  • 11g Total Citrulline til massive pumper.* (9g Pure L-Citrulline & 2g patenteret NO3-T® Citrulline Nitrat.)
  • 3,2 g beta-alanin til at buffere mælkesyre, reducere muskeltræthed og øge den generelle udholdenhed.*
  • 400mg total koffein fra koffein vandfri og patenteret zumXR® koffein med forlænget frigivelse for ren energi uden nedbrud.*
  • 20mg Thinkamine™ varemærkebeskyttet Vincamine for knivskarpt fokus og eufori.*
  • Fuldstændig gennemsigtig formel. Nul proprietære blandinger.

OVERSIGT

Lad mig introducere dig til den nykronede konge af pre-workout. Dette officielle Godzilla®-licenserede samarbejde lover virkelig at levere en oplevelse, der ikke ligner nogen anden. I denne formel har vi maksimeret de tre største faktorer, der indgår i en pre-workout, nemlig… Pump, Energi og Fokus. En fantastisk pre-workout er ikke bygget på ingredienser alene, men på synergi af ingredienser, og i min signaturserie Godzilla® pre-workout har vi sammensat et absolut monster fra alle vinkler. Denne formel er så utroligt fyldt, en 1 scoop, halv portion er rigeligt til at levere en utrolig træning. Kun avancerede brugere bør endda turde tage hele 2 scoop-servering for at levere en gudelignende træningsoplevelse.

FULD GENNEMSIGTIGHED

Alle produkter og etiketter er fuldstændig gennemsigtige uden proprietære blandinger, nogensinde!

PATENTEREDE INGREDIENSER

RYSE® bruger kun ingredienser af højeste kvalitet, mange er patenterede.

PREMIUM INGREDIENSER

Etisk fremskaffede produkter af høj kvalitet. Du får altid, hvad der står på etiketten.

KUN PREMIUM INGREDIENSER

RYSE har en unik tilgang til serien, ved at bruge den nyeste videnskab og ingredienser understøttet af klinisk evidens. Vi bruger ikke kun de bedste patenterede ingredienser, der er understøttet af forskning, vi TEST flere gange. Du får altid, hvad etiketten siger, og du bruger kun ingredienser af højeste kvalitet, mange er patenterede. Ved at se på vores etiketter vil du se, at vi ikke skærer noget ved at skabe vores produkter og aldrig vil gøre det, det er vores forpligtelse over for dig!

40 servings

Smag

Blackberry Lemonade, Blue Rasberry, Strawberry Kiwi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Godzilla Pre-Workout”

Select a Pickup Point

ryse-godzilla-pre-workout
Godzilla Pre-Workout
510,00 kr. Select options