Naughty Boy Winter Soldier Sickpump

Naughty Boy Winter Soldier Sickpump  blev formuleret til at give dig den ‘ SYGESTE PUMP ‘. Vores mål var at tilbyde en fuldt læsset og gennemsigtig formel, der indeholder vigtige patenterede ingredienser.

299,00 kr.

Naughty Boy Winter Soldier Sickpump

“Optimér din træning med Winter Soldier SickPump® – Udløs kraften af “Sick Pumps”!

Winter Soldier SickPump® er den ultimative formel, der er designet til at tage dine træningsresultater til det næste niveau ved at maksimere produktionen af nitrogenoxid gennem forskellige mekanismer. Drevet af NO3-T®, AmentoPump® og AstraGin®, er det ikke bare en pumpeformel; det er en komplet spilændrer.

Her er, hvorfor Winter Soldier SickPump® skiller sig ud:

  • Nitrogenoxid Overdrive: Vores innovative blanding af NO3-T® og AstraGin® øger nitrogenoxidproduktionen, hvilket giver dig fantastiske pumper, der presser dine grænser.
  • Forbedret Fokus: Vi har tilføjet Pinebark for øget fokus. Det handler ikke kun om at se oppumpet ud; det handler om en sind-muskel-forbindelse, der driver din præstation.
  • Multifunktionel Powerhouse: AmentoPump® handler ikke kun om pumper; det er en alsidig ingrediens med ekstra fordele for fedttab og forbedret insulinfølsomhed. Det er den hemmelige våben i enhver pre-workout eller fedtforbrænder.

Anbefalet brug: SickPump® er en stimulansfri pumpeformel. Bland en portion (13g eller 1 skefuld) med 200-300 ml koldt vand og indtag 15-20 minutter før din træning. For en eksplosiv kombination kan du kombinere SickPump® med vores stimulans pre-workout Menace®.

Oplev forskellen med Winter Soldier SickPump® og omdefinér dine træningsresultater. Optimer din pumpe, fokus og præstation i dag! #SickPump #OptimerDinTræning #NitrogenoxidKraft”

SMAG

Strawberry melon, Cherry limeade, Militant starfruit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Naughty Boy Winter Soldier Sickpump”

Select a Pickup Point

Naughty Boy Winter Soldier Sickpump
299,00 kr. Select options