Pump Daddy V2

KOFFEIN FRI. Pump Daddy Non-Stim Pre-Workout er alt, hvad du elsker ved øgede pumper og ydeevne bare uden koffein.

510,00 kr.

Out of stock

Modtag en e-mail når varen er tilbage

Pump Daddy V2

 

KOFFEIN FRI. Pump Daddy Non-Stim Pre-Workout er alt, hvad du elsker ved øgede pumper og ydeevne bare uden koffein.

Træning sent om aftenen, tage en pause fra koffein eller fyldt med din yndlings før træning, alsidigheden er uendelig.

L-Citrullin (9.000 mg): Starter tingene med denne maksimale formel, og vi har 9 g ren L-Citrullin, som er en ikke-essentiel aminosyre og er 1 ud af 2 store aktører i produktionen af ​​nitrogenoxid. L-citrullin gennemgår en enzymatisk proces, der omdannes til arginin, før det bliver det anvendelige nitrogenoxid. Som vi ved, er ansvarlig for øget blodgennemstrømning, udholdenhed og optagelse af næringsstoffer.

Betainnitrat (som N03-T®) (2.000 mg): Dette fører os straks ind i det andet store spil i produktionen af ​​nitrogenoxid, Betainnitrat (som N03-T®). Da L-Citrullin gennemgår en enzymatisk proces, gennemgår nitrater en naturlig eller en ikke-enzymatisk proces med omdannelse til nitrogenoxid. Som navnet angiver, består betainnitrat af både betain og et nitratmolekyle, og vi har faktisk øget doseringen af ​​betainnitrat fra den oprindelige form for at give et højere udbytte af totale nitrater.

Betain vandfri (4.000 mg): Ud over betainnitrat har vi også inkluderet 4 g vandfri betain for at give mere end 5 g total betain. Betain er et multifunktionelt molekyle, der øger cellulær hydrering, træningsydelse og kroppens produktion af kreatin.

Kreatinmonohydrat (5.000mg): Og bare rolig, vi sørgede for at inkludere dine daglige anbefalede 5g kreatinmonohydrat for at maksimere ydeevnen.

Beta-Alanine (6.400 mg): Men når vi taler om ydeevne, er der en klinisk dosis på 6,4 g Beta-Alanine i Pump Daddy. En hurtig nedbrydning, hvis du ikke vidste det, beta-alanin kombineres med histidin i vores kroppe for at producere carnosin. Carnosin fungerer som en buffer mod opbygningen af ​​sure forbindelser, som dannes under træning. Buffering af surhedsgraden i vores muskler kan forsinke muskeltræthed og forbedre muskulær udholdenhed.

VasoDrive-AP (508mg): Nu hvor vi har det grundlæggende dækket, tilføjede vi desuden VasoDrive-AP. VasoDrive er et laktotripeptid, der kan hjælpe med at forlænge længden af ​​”Pumpen” samt øge kognitiv ydeevne

CitraPeak® Glucosyl-Hesperdin (200mg): CitraPeak er en citrusafledt ingrediens, der har de samme biologiske funktioner som almindelig hesperidin. Citrapeak hjælper med at øge den samlede blodcirkulation og giver samtidig en let, men behagelig termogen effekt.

Astragin (50mg): Vi ved, at denne formel er heftig, og det er derfor, vi gik videre og tilføjede 50mg Astragin® for at sikre maksimal absorption, så intet går til spilde!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pump Daddy V2”

Select a Pickup Point

ryse-dump-daddy-pre-workout-v2
Pump Daddy V2

Out of stock