Quamtrax Iso Whey 908 gr

Quamtrax Iso Whey 908 gr

  • 100% Whey Protein
  • Serveringer: 75
  • BCAA: 6,05G
  • Ingen fed og carbs
  • Ingen fillers

 

225,00 kr.325,00 kr.

Quamtrax Iso Whey 908 gr

Quamtrax Iso Whey fås i baljer på 908 kg

Isoleret og koncentreret fra kærnemælk af CFM, forårsager denne proces, at laktosekoncentration, kulhydrater og fedt reduceres drastisk sammenlignet med andre proteiner indsamlet gennem andre procedurer. Dette respekterer fuldstændigt proteinets biologiske egenskaber og bevarer dets naturlige aminogram, som blandt andet giver mere end 20 gram BCAA for at forbedre muskelkonstruktionen og næsten 20 gram glutaminsyre for at få en total restitution.

Minimalt bidrag af fedt og kulhydrater gør det til et godt valg for dem på en vægtkontrolleret diæt eller for dem, hvis proteinindtag bør være højt uden større ændringer i deres kalorieindtag.

IsoWheys brede udvalg af smagsvarianter vil fange din opmærksomhed, ikke kun på grund af deres lækre smag, men også på grund af deres renhed, da de ikke er tilsat sukker.

De indeholder ikke blandinger af aminosyrer, kreatiner eller nogen anden kilde, der kan dække eller ændre den endelige mængde af protein og dets oprindelse.

Kærnemælk isoleret og hurtig assimilering koncentreret protein. Ideel efter træning eller som kosttilskud. Fri for tilsatte komponenter, der skjuler dens reelle proteinprocent. Vægt 908 gr.

Indeholder 77 gr Protein pr 100 gr

Vægt 0,908 kg
Smag

Cappucino, Chocolate, White Chocolate, Strawberry, Vanilla Biscuit, Vanilla Cinnamon, Banana, Cookies and Cream

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Quamtrax Iso Whey 908 gr”

Select a Pickup Point

Quamtrax Isopro 908g
Quamtrax Iso Whey 908 gr
225,00 kr.325,00 kr. Vælg varianter