TBJP Cream of Rice

TBJP Cream of Rice

189,00 kr.

TBJP Cream of Rice

Trained by JP Cream of Rice er et kulhydrattilskud, der bruges af topatleter over hele verden.

Dette kosttilskud med tilsat sødemiddel er en hurtigvirkende, let fordøjelig kulhydratkilde, der tilbyder en fantastisk måde at tilføje kulhydrater til dine makroer i løbet af dagen, hvilket gør dette til en fantastisk mulighed for et måltid før træning eller efter træning.

Hver 2 kg pose med  Cream of Rice indeholder 80 portioner – en 25g scoop svarer til 20g kulhydrater.

CREAM OF RICE FORDELE

Vores Cream of Rice er et højt kulhydrattilskud, der er designet til at give dig en hurtigvirkende energikilde, hvilket betyder, at det kan lave et effektivt måltid før træning.

Trained by JP Cream of Rice er let fordøjelig, hvilket betyder, at kulhydraterne hurtigt kan trænge ind i dit system for at hjælpe med at brænde din næste træningssession.

Cream of Rice bruges ofte af top bodybuildere på grund af dens bekvemmelighed og hurtigabsorberende egenskaber. Det er også en god hverdagsmulighed for folk, der kæmper for at nå deres daglige kulhydratmål.

TRAINED BY JP CREME OF RICE SMAG

Jordan Peters Cream of Rice er tilgængelig i et udvalg af velsmagende smagsvarianter for at tilføje variation til din træningsrutine. Vælg imellem:

– Tripple Chocolate

– Salted Caramel

– Choc fudge

– Choc Hazelnut

– Maple syrup

– Vanilla

– Cherry Bakewell

– Cookies and cream

– Chocolate peanut butter cup

– Birthday cake

– Banoffee

– Blueberry muffin

– White chocolate coconut

 

SÅDAN BRUGES TBJP CREAM OF RICE

For at lave Cream of Rice:

– Bland 1 portion Cream of Rice-tilskud i en skål, der kan mikrobølgeovn, med 100 ml vand eller mælk (enten mejeri eller plantebaseret), og rør

– Dæk til og varm i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter, Lad være et øjeblik, og rør til din ønskede konsistens

Nogle mennesker kan lide at inkludere et GDA-tilskud  i deres rutine, når de indtager Cream of Rice for at hjælpe deres krop med at udnytte kulhydraterne korrekt. GDA hjælper med at opdele næringsstoffer, nedbryde kulhydrater, så mere lagres som muskelenergi i stedet for ekstra kropsfedt.

Weight 2 kg
SMAG

Triple Chokolade, Saltet karamel, Choc Fudge, Choc Hazlenut, Ahornsirup, Vanilje, Cherry Bakewell, Cookies and Cream, Choc Peanut Butter Cup, Fødselsdagskage, Bananofee, Blueberry Muffin, Hazelnut spread, White Chocolate Coconut

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TBJP Cream of Rice”

TBJP Cream of Rice

189,00 kr.

TBJP Cream of Rice

TBJP Cream of Rice

189,00 kr.

TBJP Cream of Rice

Select a Pickup Point

tbjp-cream-of-rice
TBJP Cream of Rice
189,00 kr. Select options