TBJP ISOPRO

TBJP ISOPRO

Jordan Peters bedste Valleisolat til dags dato.

Fås kun i 1.8 kg spande.

 

Original price was: 680,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

TBJP ISOPRO

Ønsker du at træde ind i en verden af ultimativ ernæring og træningspræstation? Lad os præsentere TBJP ISO PRO Proteinpulver – toppen af kvalitet og præstation i en bøtte.

Kvalitet Fra Start til Slut: Vores ISO PRO Proteinpulver er det højeste kvalitetsvalleprotein, som TBJP producerer. Det er resultatet af omhyggelig udvælgelse og produktionsprocesser, der sikrer, at du får det absolut bedste inden for ernæring og supplement.

Ren Kilde, Ren Kvalitet: Vi tror på at levere produkter af højeste standard. Derfor stammer vores ISO PRO fra græsfodrede køer i et hormonfrit miljø. Dette giver ikke kun den reneste kilde til valleprotein, men også en kvalitet, der overgår standard valleisolater på markedet.

Venlig for Din Mave: ISO PRO er skabt med hensyn til følsomme maver. Hvis du tidligere har haft problemer med vallekonzentrater, kan du nu nyde godt af dette skånsomme og effektive valleisolat. Det er designet til at støtte dig i at nå dine træningsmål uden at bekymre dig om ubehagelige bivirkninger.

Vejen til Næste Niveau: Er du klar til at tage din træning og præstation til næste niveau? ISO PRO er nøglen til succes. Med 60 portioner i hver bøtte får du en praktisk og pålidelig måde at støtte dine fitnessmål på.

Bag Mærket TBJP: TBJP er skabt af Jordan Peters, en anerkendt autoritet inden for kvalitets kosttilskud og coaching af professionelle bodybuildere. Hans holistiske tilgang til træning og kost, der tager højde for individuelle behov og mål, har ført til udviklingen af ISO PRO. Dette er et valleprotein, der repræsenterer toppen af branchen og er skabt til at støtte dig på din vej mod succes.

Så hvorfor gå på kompromis med din træning og ernæring? Giv din krop det bedste med TBJP ISO PRO Proteinpulver og oplev en ny standard inden for præstation og kvalitet. Din rejse mod succes starter her.

 

ISOPRO er produceret fra græsfodrede køer, der sikrer et hormonfrit miljø. Dette resulterer i en kvalitet, der er bedre end nogen standard valleisolat på markedet.

 

Weight 2 kg
Smag

Tripple chocolate, Caramel Biscuit, Strawberry cheescake, Banofee Sunday, Chocolate Pistachio, White Chocolate Hazelnut, White chocolate Rasberry

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TBJP ISOPRO”

TBJP ISOPRO

Original price was: 680,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

TBJP ISOPRO

Jordan Peter’s best whey isolate to date.

Only available in 2 kg buckets.

 

TBJP ISOPRO

Original price was: 680,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

TBJP ISOPRO

Das bisher beste Whey-Isolat von Jordan Peter.

Nur im 2-kg-Eimer erhältlich.

Select a Pickup Point

tbjp-iso-pro
TBJP ISOPRO
Original price was: 680,00 kr..Current price is: 599,00 kr.. Select options